Telefonunuzdan Yanlışlıkla Sildiğiniz Fotoğrafı Nasıl Kurtarırsınız? - Dünyadan Güncel Teknoloji Haberleri

Telefonunuzdan Yanlışlıkla Sildiğiniz Fotoğrafı Nasıl Kurtarırsınız? - Dünyadan Güncel Teknoloji Haberleri



genel-7

Aynı klasörü web’deki Google Fotoğraflar’da da bulabilirsiniz: Arayüzü yükleyin, solda Çöp Kutusu bağlantısını göreceksiniz Fotoğraflar uygulamasından dosya sildiğinizde, bu 30 günlük süreyi ve fotoğraf ile videoların nerede olacağını hatırlatan bir mesaj alırsınız Eski haline getirmek Ve Eski haline getirmek onaylamak için tekrar tıklayın iPhone’daki Fotoğraflar’da simgesine dokunun Ekranın sağ alt köşesindeki üç noktaya dokunun ve ardından İyileşmek (Olumsuz Silmek— bu onları siler) Albümlerardından aşağı kaydırın ve dokunun Son Silinenler klasörü görmek için—gizliliğinizi korumak amacıyla, içeriği görüntülemek için telefonunuzun kilidini tekrar açmanız gerekir (örneğin, Face ID veya PIN koduyla) Bahsettiğimiz gibi, potansiyel olarak bir yerde eşyalarınızın yedeğini bulundurmanın yanı sıra zaman Ve zaman Yine, sahip olduğunuz başka bir güvenlik ağı, önde gelen fotoğraf yönetimi uygulamalarının, yanlışlıkla silinen dosyaları geri getirmeye yönelik yerleşik araçlara sahip olmasıdır geri yükleme penceresi açılır; bundan sonra dosyalarınız sonsuza kadar silinir Orijinal konumlarına geri getirmek istediğiniz görselleri ve videoları seçin, Kalıcı olarak sil düğmesini tıklamaktan dikkatli bir şekilde kaçının ve bunun yerine Geri Yükle düğmesini tıklayın (her iki durumda da sizden onay istenecektir) Onay mesajı ekranda yalnızca birkaç saniye süreyle gösterilir, bu nedenle hızlı olmanız gerekir Seçmek Seçmesimgesine dokunun, geri getirmek istediğiniz dosyaları seçin ve ardından simgesine dokunun Bu arada çöp kutusunu boşalttıysanız veya dosyayı kalıcı olarak silmeyi seçtiyseniz dosyayı geri alamazsınız Çok şey vaat eden, çok fazla ücret alan ve sonra çok az şey teslim eden araçlara karşı dikkatli olun

iCloud+’da Özel Aktarma Nasıl Kurulur

Ancak her şey tamamen kaybolmuş değil

Gibi bir şey Yıldız Veri Kurtarma hem kullanıcılardan hem de teknoloji basınından güçlü bir üne ve iyi incelemelere sahiptir Eğer Bir şeyi geri almak için kesinlikle çaresizseniz, o zaman bunun gibi bir program incelemeye değer Silinen öğeleri web üzerindeki iCloud arayüzü aracılığıyla da geri getirebilirsiniz: Fotoğraflar Ana ekrandan uygulamayı çalıştırdığınızda bir Son Silinenler Öğeleri kurtarabileceğiniz veya kalıcı olarak silebileceğiniz sol taraftaki bağlantı

Aynı işlevsellik, beklediğiniz gibi iPadOS ve macOS’taki Fotoğraflar’da da bulunabilir

Diğer Aletler

Telefonunuzdan sildiğiniz fotoğrafları ve videoları çeşitli gelişmiş veri kurtarma yöntemleriyle geri getirmeye çalışacak çeşitli yazılım uygulamaları vardır; ancak hangilerini kullanacağınız konusunda çok seçici olmanızı öneririz Dosyayı, Google Fotoğraflar’ın yedekleme şansı bulamadan sildiyseniz, dosyaya 30 gün boyunca erişilebilecektir genel olarak yedeklemeden bahsetmek yerine Ekli zaman sınırları olsa da, görüntünüzü geri alabilirler

Apple Fotoğrafları

Apple aygıtındaki Fotoğraflar uygulamasında bir görseli veya videoyu sildiğinizde tamamen silinmez ancak yakın zamanda silinen öğelere ait bir klasöre taşınır

Bir görüntüyü veya video klibi silerseniz ve anında bir hata yaptığınızı fark ederseniz, Geri alma az önce gerçekleştirdiğiniz eylemin onayının yanında görünen düğme

Ekran görüntüsü: Google Fotoğraflar

Buluta yedeklenen bir fotoğraf veya videoyu silerseniz, 60 gün boyunca Çöp Kutusu klasöründe kalır Daha da kötüsü, bunu hemen fark etmeyebilirsiniz, bu da bir noktada, çektiğinizi bildiğiniz ama orada olmayan bir fotoğrafı çılgınlar gibi arayacağınız anlamına gelir

Belirli fotoğraf ve videoları geri getirip bunları Apple Fotoğraflar’daki orijinal konumlarına geri yüklemek için Seçme (sağ üstte), ardından geri yüklemek istediğiniz dosyaları seçin Eğer sahipsen Dropbox Örneğin, telefonunuzda fotoğraf ve video kaydedip, fikrinizi değiştirmek ve silinen dosyaları geri getirmek için 30 gününüz var

Google Fotoğraflar

Eğer sen Gerçekten saklamak istediğiniz bir fotoğrafı veya videoyu Google Fotoğraflar’dan sildiğinizi düşünüyorsanız şuraya gitmeniz gerekir: Kütüphane Uygulamadaki sekme ve ardından öğesine dokunun Çöp düğme Prim ödenmiş hesaplarla 180 gününüz var

Fotoğraflarınızı ve videolarınızı yedeklemek için ne kadar çok araca sahipseniz elbette o kadar iyidir; çoğu bulut depolama uygulaması, silinmeyi geri alma seçenekleriyle birlikte gelir ve dosyalarınızın kopyaları bilgisayarınızda da varsa, bu her zaman yardımcı olacaktır Test edene veya neler yapabileceğini görene kadar paradan vazgeçmemek


Her şey çok kolay yapılıyor; yanlış yere veya yanlış küçük resme dokunduğunuzda, o özel fotoğraf aniden galerinizden kayboluyor Size ekstra gönül rahatlığı sağlayan kapsamlı bir dosya kurtarma sistemidir, ancak tüm fotoğraflarınızı ve videolarınızı burada saklamayı düşünüyorsanız depolama için Dropbox’a ödeme yapmanız gerekecektir Dokunma Silmekçünkü bu, görsellerinizi veya videolarınızı kalıcı olarak silecektir

Ekran görüntüsü: Dropbox

Fotoğraflarınızın ve videolarınızın altına uygun bir güvenlik ağı koymak için en iyi seçeneğiniz, bunları düzenli olarak yedeklemek için çeşitli uygulamalar kullanmaktır Musluk İyileşmek Eylemi onaylamak için tekrar

Ekran görüntüsü: Apple Fotoğrafları

iPhone’unuzdaki görüntüleri ve videoları yedeklemek için iCloud’u kullansanız da kullanmasanız da, yedekleme için 30 günlük bir süreniz vardır

Web’de Dropbox’a giderseniz, bir Silinen dosyalar soldaki bağlantıyla belirli dosyaları veya belirli klasörlerdeki dosyaları arayabilir ve gerekirse aramanızı tarih aralığına göre sınırlandırabilirsiniz Burada özellikle silinen fotoğrafları dijital mezardan hızlı bir şekilde geri getirmeye odaklanacağız